Man som kör mountainbike.
© Andreas Mikkel

Video: Bli snabbare i mtb-spåret

Till skillnad från landsvägscykling som främst handlar om att ha en stor motor och starka lårmuskler, så är mtb-sporten en mer teknisk gren där förmågan att hantera cykeln har stor betydelse för hur snabbt man kan köra.

21 augusti 2018

Håll tempot och rytmen i spåret 

Här får du de fem tekniker som kan göra dig till en bättre mountainbike-åkare. Du kan läsa mycket mer om det i Aktiv Träning 9/2018 som finns ute nu i butikerna. 

Aktiv Träning rekommenderar: t-shirt och shorts

Nu kan du få ett snyggt träningsset med shorts och t-shirt till superpris. Setet är av hög kvalitet och passar perfekt till en löprunda eller ett pass på gymmet. De smarta hybridshortsen har inbyggda tajts med en suverän passform, samtidigt som du kan njuta av den luftiga känslan från de vanliga splitshortsen. T-shirten är tillverkad av ett lätt och bekvämt material, och baksidan är perforerad med ett antal små, fina hål som ger en fantastisk ventilation när du tränar.

Just nu kan du få hela setet med shorts och t-shirt för BARA 99:50 kr (+ 49:50 kr i porto och exp.avg. Totalt 149 kr). Du sparar 639 kr. Tillsammans med setet får du dessutom 3 nummer av Sveriges bästa träningsmagasin, Aktiv Träning, som är fyllt med motiverande tips, goda råd till din träning samt kostråd från våra experter. Läs mer om det fantastiska erbjudandet här. 

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vilka hälsorekommendationer har du svårast att följa?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: