Vinn ett par snygga Roadhawk FF från Asics

Bli snabbare både när du springer och till vardags med Roadhawk FF från Asics. Se hur du kan vinna dem här.

12 oktober 2017 av Redaktionen

Som du kan läsa i det kommande numret av Aktiv Träning, så blev vi imponerade av nya Roadhawk FF från Asics. Och det har du också möjlighet att bli. I samarbete med Asics lottar vi nämligen ut två par skor – en dammodell och en herrmodell – som du har chans att vinna här.

Roadhawk FF är en sko som är designad både till löpning och vardagsbruk. Med den nya modellen FF hakar Asics nämligen på den växande trenden där folk inte längre är nöjda med att se aktiva ut enbart när de tränar. Stilen från landets löparbanor och gym är helt enkelt på väg att ta plats i det offentliga rummet, och det är Roadhawk FF ett bra exempel på. Det är en snabb och spänstig löpsko som lika gärna kan användas till vardags.


När vi här på Aktiv Träning testade skon, så skrev vi följande om den: ”Den ger en lagom hård dämpning och bidrar till en snabb och bra stegavveckling. Tillsammans skapar ovandelen och sulan en lätt och bra sko som inte gör saker och ting mer komplicerade än de är. Ett perfekt val för neutrala löpare. Både till långa pass och de som går lite snabbare.”

Låter det som något för dig? Svara i såna fall på frågan och deltag i tävlingen här nedan.

När du deltar kommer du samtidigt att få mottaga vårt nyhetsbrev med artiklar och tips om träning, kost och motivation. Och om du märker att du hellre vill ligga och slappa i tevesoffan istället för att träna, så kan du när som helst avanmäla nyhetsbrevet igen.

Vinnaren meddelas direkt.


Hur många streck finns det i Asics-loggan på sidan av Roadhawk FF?

Kort motivering till varför just du ska vinna tävlingen:


Dina uppgifter

Ja
Nej

Ja tack, jag vill gärna ha Aktiv Tränings nyhetsbrev med spännande artiklar och marknadsföring om Aktiv Träning via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig igen via avregistreringslänken. Läs mer

Ja, jag vill gärna ta emot flera spännande nyhetsbrev och erbjudanden om medieprodukter, hem & livsstil, sport & fritid, resor, mode & skönhet, dagligvaror, evenemang, analyser och spel via brev, telefon och andra elektroniska medier, t.ex. e-post och sms, från koncernen Bonnier Publications. Du kan när som helst avregistrera dig från direktmarknadsföring. Läs mer.

Tävlingen är tyvärr avslutad!

Se fler tävlingar

Du har redan tävlat
Tack för att du är med och tävlar!

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur många km löper du per vecka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig