Vågar du anta årets stora utmaning?

Gör dig redo att kämpa mot likasinnade i nya Stockholm Challenge. Tävlingen är öppen för alla som vill ägna sig åt både löpning, cykel och rullskidor.

13 mars 2013

Ännu en tuff utmaning väntar i sommar. Den 29–30 juni kan den som vill svettas rejält ägna sig åt både löpning, cykel och rullskidor.

Tre krävande lopp under samma helg i Stockholms vackra omgivningar är konceptet för nya Stockholm Challenge som är samlingsnamnet för de tre individuella tävlingarna Stockholm Trail (21 km), Stockholm Ride (140 km) och Stockholm Rollerski (45 km).

Loppen är öppna för alla – såväl elit som erfarna motionärer och rena nybörjare – som vill tävla under den ljusaste tiden på året då huvudstaden förhoppningsvis visar sig från sin allra bästa sida.

Start och mål för alla Challengeloppen är vid Globen City intill Söderstadion i Stockholm.

Challengeklassen innebär att man deltar i alla tre loppen i den längsta klassen, men det finns även kortare och snällare alternativ att välja på.

Deltagarantalet är begränsat till 1 500 och det är först till kvarn som gäller, meddelar de båda arrangörsföreningarna OK Södertörn och OK Ravinen.

Läs mer här

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vilket är ditt favoritredskap till styrketräning

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig