Tre inspirerande (och gratis) löparfilmer

Behöver du ny träningsmotivation? Luta dig i så fall tillbaka i stolen och kika på någon av dessa inspirerande löparfilmer som du hittar här.

10 augusti 2018 av Christian Thestrup

Mo Farah: Why I run

Mo Farah är en av de mest vinnande brittiska löparna någonsin. Under många år regerade han på 5 000 och 10 000 meter, men 2017 meddelade han att han skulle satsa på maraton framöver. Denna dokumentär följer Mo Farahs förberedelser de sista 20 dagarna inför London Marathon 2018. Den ger en unik inblick i hans träning och vardag, och det är inte alls så glamouröst som man kanske tror.

Breaking 2

I december 2016 annonserade Nike att man skulle försöka att komma under de berömda två timmarna i ett maraton. Slaget skulle stå den 6 maj 2017 på racerbanan Monza i Italien, och de tre löpare som skulle delta var Lelisa Desia, Zersenay Tadese och Elliud Kipchoge. Denna dokumentär är producerad av National Geographic och följer projektet före och under det imponerande projektet. Det är självklart något kommersiellt, men också spännande och mycket inspirerande. 

Barkley: Where Dreams Go to Die

The Barkley Marathons har kallats för världens tuffaste lopp, och om du är det minsta tveksam till om det stämmer så bör du se denna film. Här följer vi ultralöparen Gary Robbins under hans träning och försök att genomföra loppet 2016 och 2017. Det är skrämmande, obarmhärtigt och otroligt inspirerande att följa hans träning och kamp för att bli en av få som har lyckats genomföra det legendariska loppet.

Inside the Marathon

Ja, vi sade förvisso tre filmer, men här får du även en bonusfilm. För oavsett om du redan har prövat dina krafter med ett maraton eller kanske planerar at göra det, så kommer denna korta film garanterat att ge dig gåshud. Mycket nöje!

Få t-shirt, shorts och Aktiv Träning till superpris
Nu kan du få ett snyggt träningsset med shorts och t-shirt till superpris. Setet är av hög kvalitet och passar perfekt till en löprunda eller ett pass på gymmet. De smarta hybridshortsen har inbyggda tajts med en suverän passform, samtidigt som du kan njuta av den luftiga känslan från splitshortsen. T-shirten är tillverkad av ett lätt och bekvämt material, och baksidan är perforerad med ett antal små, fina hål som ger en fantastisk ventilation när du tränar.

Just nu kan du få hela setet med shorts och t-shirt för BARA 99:50 kr (+ 49:50 kr i porto och exp.avg. Totalt 149 kr). Du sparar 639 kr. Tillsammans med setet får du dessutom 3 nummer av Sveriges bästa träningsmagasin, Aktiv Träning, som är fyllt med motiverande tips, goda råd till din träning samt kostråd från våra experter. Läs mer om det fantastiska erbjudandet här. 

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur många km löper du per vecka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig