Julklappstips: Den perfekta presenten till den aktive

Ge någon i din närhet en fantastisk start på året med Aktiv Träning och en snygg träningströja från Kari Traa.

1 december 2017

Har du fortfarande inte hittat någon julklapp till din aktiva partner, sambo, fru, syster, mamma – eller väninna? Då har vi något som hon säkert kommer att uppskatta. I Aktiv Tränings julklappsshop kan du nämligen få en supersnygg träningströja från det populära märket Kari Traa. Tröjan är både mjuk och figursydd av ett bekvämt stretchmaterial, vilket gör att den följer alla dina rörelser – oavsett om du löper, tränar på gym, går en promenad eller använder den under dina skidkläder.

Tröjan är tillverkad av ett snabbtorkande och svettransporterande material som gör att den passar perfekt att träna i när det är lite kyligare ute. Den har dessutom nätvävspaneler under ärmarna och på ryggen, vilket gör att den känns luftig att träna i. 

Just nu kan få den snygga träningströjan för bara 99:50 kr (+ 49:50 kr i porto). Men det är inte allt som ingår!


Tillsammans med tröjan får du 3 nummer av Aktiv Träning – Sveriges bästa träningsmagasin –  med massor av inspiration och motivation för alla aktiva män och kvinnor. I magasinet kan du varje månad se fram emot att få massor av spännande artiklar om motion och träning, motiverande träningsplaner och guider samt fascinerande historier om nya trender och tendenser från träningsvärlden – alltihop presenterat på ett överskådligt, snyggt och underhållande sätt.

Med Aktiv Träning kan du varje månad se fram emot att läsa massor av spännande artiklar om motion och träning, motiverande träningsplaner och guider, fascinerande historier om nya trender och tendenser från träningsvärlden – alltihop presenterat på ett överskådligt, snyggt och underhållande sätt.

Dessutom får du program, övningar, tekniktips och praktiska råd som tar din träning till nästa nivå och hjälper dig att uppnå dina mål. Du får också de senaste rönen om t.ex. löpning, cykling, fitness- och styrketräning, kost och hälsa. Som om det inte vore nog hittar du även marknadens mest omfattande produkttester av skor, kläder och teknikprylar till träning – allt för att hjälpa dig välja rätt i sportbutiken.

Eftersom man använder mycket av sina krafter när man tränar så är det självklart viktigt att även få i sig energi. Därför ger vi dig massor av recept på nyttig och god mat som bidrar med ny energi, påskyndar din återhämtning och – inte minst – smakar fantastiskt.

Du kan läsa mycket mer om erbjudandet här. Och om du klickar här kan du ladda ned ett presentkort som du kan ge bort i julklapp.


Vi ser fram emot 2018 och hoppas kunna hjälpa dig och/eller någon i din närhet att uppnå era mål.

Med vänlig hälsning Redaktionen på Aktiv Träning

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vilka hälsorekommendationer har du svårast att följa?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: