Tre bra appar

Tack vare alla nya och välfungerande appar, så blir de smarta mobilerna allt mer användbara när det handlar om att träna rätt och leva hälsosamt. Här är tre bra val:

28 november 2012

Träning

App: Polar BeatiOS

Många träningsappar ger en snabb återkoppling till den aktivitet man håller på med. Med Polars nya träningsapp får du vägledning under tiden du tränar, och skaffar du dessutom en pulssensor (tillbehör) så erbjuder den fler individuella och intelligenta funktioner – som pulsmätning, korrekt kaloriförbrukning och träning på rätt intensitetsnivå. Appen kan därmed hjälpa dig att ta din träning till oanade höjder.

### Träning **App:** Splinx _iOS, Android_ Fattas det några spelare till veckans korpfotbollsmatch – eller saknar du någon att cykla en runda med – så kolla in appen Splinx. Det är en enkel app som sätter dig i kontakt med andra som har samma intresse som du har, och som gör det möjligt att lätt och snabbt arrangera t.ex. en träningsrunda eller en innebandymatch med likasinnade. Med Splinx kan man även bestämma nivåer och regler innan man möts.

Löpning

App: LöpkolleniOS, Android

Vill du ha tips om hur du ska göra för att bli en snabbare löpare – eller vill du se exakt hur du ska utföra en viss övning som förbättrar din löpteknik – då kan appen Löpkollen hjälpa dig. I Löpkollen visas varje övning med film, ljud, bildspel och text. Tanken är att du ska ha med dig appen ut i löpspåret för att enkelt kunna se hur övningarna ska utföras. Det har man nytta av oavsett om man är en elitlöpare, motionär eller nybörjare.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur många km löper du per vecka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig