Vinn en suverän träningsklocka från Suunto

Håll koll på din träning med suveräna Suunto Spartan Trainer Wrist HR

9 april 2018 av Redaktionen

Alla förtjänar en bra träningskompis och nu kan du få tag i en av de bästa på marknaden. I samarbete med finska klocktillverkaren Suunto lottar vi på Aktiv Träning ut coola Suunto Spartan Trainer Wrist HR, som passar perfekt till löpning, simning, cykling eller något helt annat. Klockan innehåller nämligen mer än 80 sportprofiler, men du kan självklart också använda den för att hålla koll på dina aktiviteter och din kaloriförbränning under dagen. 

Klockan har inbyggd aktivitetsmätare och stegräknare samt en optisk pulsmätare vid handleden. Ja, Suuntos inbyggda pulsmätare har faktiskt blivit utsedd till en av de bästa på marknaden, och du kan därmed skippa pulsbältet runt bröstkorgen när du tränar. 

En annan smart detalj med klockan är den inbyggda sömnregistreringen. Med den kan du bland annat mäta hur mycket du sover på natten, hur länge du sover djupt och hur oroligt du sover. 

Suunto Spartan Trainer Wrist HR har dessutom smart-notiser så att du kan läsa sms eller se vem som ringer till dig direkt på skärmen. Och det är ju bra om du har mobilen i fickan eller i en ryggsäck när du tränar. 

Låter det som något för dig? Då har du tur eftersom du har möjlighet att vinna ett exemplar av klockan i svart och stål här. Det enda du behöver göra är att svara på nedanstående fråga – sedan är du med i tävlingen. Tävlingen avslutas den 15. juni
 2018 och publiceras här på Aktivtraning.se. Vinnaren meddelas direkt. Lycka till!


Var kommer Suunto ifrån?

Kort motivering till varför just du ska vinna tävlingen:


Dina uppgifter

Ja
Nej

Ja tack, jag vill gärna ha Aktiv Tränings nyhetsbrev med spännande artiklar och marknadsföring om Aktiv Träning via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig igen via avregistreringslänken. Läs mer

Ja, jag vill gärna ta emot flera spännande nyhetsbrev och erbjudanden om medieprodukter, hem & livsstil, sport & fritid, resor, mode & skönhet, dagligvaror, evenemang, analyser och spel via brev, telefon och andra elektroniska medier, t.ex. e-post och sms, från koncernen Bonnier Publications. Du kan när som helst avregistrera dig från direktmarknadsföring. Läs mer.

Tävlingen är tyvärr avslutad!

Se fler tävlingar

Du har redan tävlat
Tack för att du är med och tävlar!

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vilket är ditt favoritredskap till styrketräning

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig