Välj rätt grundinställningar

Innan du sätter dig in i mer avancerade funktioner ska grundinställningarna vara rätt.

6 september 2010
  • Gå in i Inställningar > Visningsinställningar (OBS! Om du inte har bytt språk till svenska ska du gå in i Settings > Display Preferences). Här kan du ändra språk till svenska, byta tidszon, ändra pulsvisning, ändra måttenhet till svenska mått och byta sättet som Garmin Connect visar värden, datum och klockslag på.

  • När du har gjort de önskade ändringarna så klickar du på Personlig information. Här lägger du in födelsedatum, kön, vikt, längd och aktivitetsnivå. Det är ett mått på hur mycket du tränar. Dessa upplysningar använder Garmin Connect för att räkna ut din kaloriförbrukning så exakt som möjligt.

  • Tryck Skicka till enhet för att föra över dina personliga data till din gpsmottagare. De kommer att föras över nästa gång du för över data till Garmin Connect.

Tänk på

Garmin Forerunner 305 måste ställas in manuellt för att visa km i stället för miles – även om du har gjort rätt inställningar i Garmin Connect. Det gör du genom att trycka på knappen Mode och sedan välja Inställning > Allmänna > Enheter (du måste scrolla lite neråt för att komma till rätt punkt). Här ändrar du distansen och höjden till metrisk mätning.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vilket är ditt favoritredskap till styrketräning

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig