Produktinfo Vattentät löparklocka med kristallskärm. 500 mellantider. Stora tryckknappar, bakgrundsbelysning. Två storl.

Bra löparklocka

Asics Elite Racer är lätt att använda och tidtagningen fungerar bra under löprundan.

## Asics Elite Racer | |

Funktion: Elite Racer har allt som behövs. Knapparna är dock inte perfekta.

Användbarhet: Klockan är lätt att ställa in och navigera runt i.

Kvalitet: Rejält material och knivskarp skärm som är lätt att avläsa.

Slutsats: Kvalitetsintrycket är bra och när det gäller tidtagningen så har Asics Elite Racer allt som behövs. Om man är ute efter en enkel klocka som visar olika löptider – och inte distans mm. – så är Asics Elite Racer en perfekt lösning.

Pris: 845 kr.

www.uniprice.se

Asics Elite Racer

I en tid då gps-klockor är så vanliga är det lätt att glömma bort att en vanlig sportklocka är allt som behövs för många. Och det finns många fördelar med en sådan: man slipper t.ex. stå och vänta på att gps:en ska hitta satelliterna före löprundan och man behöver inte vara orolig för att batterierna plötsligt ska ta slut.

Den idén tror Asics på och man har därför lanserat en spännande löparklocka av klassiskt snitt – en kvalitetsklocka från Seiko med repfritt mineralglas och en lagringskapacitet på 500 mellantider.

Det vi uppskattar mest är dock den knivskarpa skärmen som är mycket lätt att avläsa. Om man ändå har svårt att se siffrorna så kan man med ett knapptryck göra siffrorna dubbelt så stora.

Och skärmen blir tydligare med tänd bakgrundsbelysning. En sak som vi saknade var ett tydligt klickljud från knapparna. Klockan ger ingen återkoppling om man har aktiverat rätt knapp. Dessutom är det lätt att nollställa tidtagningen av misstag.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vilket underlag springer du helst på?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig