Vinn ett par supercoola hörlurar från Jaybird

Vill du vinna en av årets häftigaste produktnyheter – de trådlösa hörlurarna Jaybird RUN? Då ska du läsa vidare här.

14 november 2017 av Redaktionen

Nu slipper du ha sladdar som hänger och slänger mot nacken när du tränar med musik i öronen. De nya Bluetooth-hörlurarna Jaybird RUN består nämligen bara av två öronproppar, vilket gör att du slipper allt sladdtrassel när du tränar.

Jaybird RUN är designade för löpare och är både svettbeständiga och vattenavvisande. En intuitiv kontrollknapp svarar på samtal, startar och stoppar musik, bläddrar mellan låtar och aktiverar Siri eller Google Assistant. De är t.o.m. designade för att användas i enbart ett öra för att man ska kunna höra ljudet från omgivningen under löprundan.Jaybird RUN erbjuder 4 timmars speltid på en enda laddning. När de ska laddas upp lägger man bara hörlurarna i fodralet, som även fungerar som laddare. Och om man har ont om tid kan en snabbladdning på fem minuter ge en hel timmes extra speltid. Ljudet kan dessutom anpassas med hjälp av Jaybird App – en app som även hjälper till att hitta hörlurarna via funktionen Find My Buds, om man har lagt bort dem.

I samarbete med Jaybird lottar Aktiv Träning just nu de kritikerrosade hörlurarna RUN, som du kan vinna här.

Allt du behöver göra är att svara på nedanstående fråga – sedan är du med i tävlingenNär du deltar kommer du samtidigt att få vårt nyhetsbrev med artiklar och tips om träning, kost och motivation. Och om du känner att du hellre vill ligga i tevesoffan istället för att träna, så kan du när som helst avanmäla dig från nyhetsbrevet igen.

 


Hur många timmars speltid har Jaybird RUN?

Kort motivering till varför just du ska vinna tävlingen:


Dina uppgifter

Ja
Nej

Ja, jag vill gärna ta emot flera spännande nyhetsbrev och erbjudanden om medieprodukter, hem & livsstil, sport & fritid, resor, mode & skönhet, dagligvaror, evenemang, analyser och spel via brev, telefon och andra elektroniska medier, t.ex. e-post och sms, från koncernen Bonnier Publications. Du kan när som helst avregistrera dig från direktmarknadsföring. Läs mer.

Tävlingen är tyvärr avslutad!

Se fler tävlingar

Du har redan tävlat
Tack för att du är med och tävlar!

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vilket är ditt favoritredskap till styrketräning

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig