Vinn coola hörlurar från Sennheiser

I samarbete med Sennheiser lottar vi ut tre par av de nya, coola bluetooth-hörlurarna CX Sport, som passar perfekt till träning. Se här hur du gör för att deltaga.

18 december 2018 av Redaktionen

Forskning har visat att man tränar bättre med musik i öronen. Och Sennheisers nya hörlurar, CX SPORT, passar perfekt till träning. De trådlösa hörlurarna har bluetooth och väger bara 15,07 gram, och är perfekt för dig som prioriterar kvalitet och komfort. Det följer nämligen med fyra par öronproppar och tre par ergonomiska fenor i olika storlekar till hörlurarna, vilket gör att du kan vara säker på att passformen blir perfekt till just dina öron. 

Ljudet är klart och detaljerat, och hörlurarna tål både svett och vattenstänk, vilket gör att de passar perfekt såväl till utomhusträning som till tuffa träningspass inne på gymmet. CX SPORT har dessutom sex timmars batteritid och blir fulladdat på bara två timmar.
  
I samarbete med Sennheiser tävlar vi ut ett par hörlurar till tre lyckliga vinnare – alltså tre par hörlurar totalt. 

Allt du behöver göra för att deltaga är att svara på nedanstående fråga – sedan är du med i tävlingen.

Tävlingen hålls av Aktiv Träning. Om du har några frågor om tävlingen är du välkommen att kontakta kundtjänst på tel. 08-555 454 18. Tävlingen pågår under perioden 12 december till 14 januari och en vinst lottas ut. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarna utses, om ej annat anges, av en jury bestående av redaktionen. Vinnaren dras bland de inkomna svaren/motiveringarna till deltagande i tävlingen. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut. Du får endast delta en gång. Vinnaren meddelas direkt via mail den 18 januari när tävlingen är avslutad. Om vi inte kan komma i kontakt med vinnaren inom tre dagar efter avslutad tävling förbehåller vi oss rätten att dra en ny vinnare. Vinnaren offentliggörs här på sidan. Vinsten kan inte lösas in mot kontanter. Du måste vara över 18 år och bosatt i Sverige för att delta. Anställda på Bonnier Publications International AS och personer i deras hushåll får inte delta i tävlingen.

Personuppgifter som lämnas i samband med att du deltar i tävlingen behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy, som du kan läsa om på www.bonnierpublications.com/personuppgiftspolicy


Hur lång batteritid har CX Sport?

Kort motivering till varför just du ska vinna tävlingen:


Dina uppgifter

Ja
Nej

Ja tack, jag vill gärna ha Aktiv Tränings nyhetsbrev med spännande artiklar och marknadsföring om Aktiv Träning via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig igen via avregistreringslänken. Läs mer

Ja, jag vill gärna ta emot flera spännande nyhetsbrev och erbjudanden om medieprodukter, hem & livsstil, sport & fritid, resor, mode & skönhet, dagligvaror, evenemang, analyser och spel via brev, telefon och andra elektroniska medier, t.ex. e-post och sms, från koncernen Bonnier Publications. Du kan när som helst avregistrera dig från direktmarknadsföring. Läs mer.

Tävlingen är tyvärr avslutad!

Se fler tävlingar

Du har redan tävlat
Tack för att du är med och tävlar!

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vilket är ditt favoritredskap till styrketräning

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig