Din webbläsare behöver uppgraderas. Den här webbplatsen stöder tyvärr inte äldre webbläsare.
Läs merVinst: + 12 % protein
Kycklingen ger extra mycket protein, samtidigt som fettinnehållet är relativt lågt jämfört med skinka. Och ännu lägre blir det om skinnet tas bort.
Näringsinnehåll per 100 g: Energi: 113 kcal Protein: 20,6 gram Fett: 3,2 gram Kolhydrat: 0,4 gram
Bonus: Kycklingens låga fettinnehåll utgörs främst av nyttigt fett till skillnad mot t.ex. skinka, som framför allt innehåller onyttigt mättat fett.
Tips: Man kan även göra sitt eget nyttiga kycklingpålägg genom att grilla ett kycklingbröst och skära det i tunna skivor.
Ja tack, jag vill gärna ha Aktiv Tränings nyhetsbrev med spännande artiklar och marknadsföring om Aktiv Träning via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig igen via avregistreringslänken. Läs mer