Omelett med ost och skinka
© wichmann+bendtsen

Recept: Omelett med ost och skinka

Att göra en omelett är både billigt och lättlagat. Den passar lika bra att äta morgon, middag och kväll.

30 april 2017 av Anne Larsen, Martin Kreutzer

Omelett med ost och skinka

Gör så här:

Stek omeletten på ena sidan, vänd den och lägg

1 stor skiva kokt skinka och tre tunna skivor emmentaler­ost på ena halvan.

Stek klart, lägg sju halverade körsbärstomater ovanpå och vik ihop.

Läs mycket mer här om varför ägg är bra för dig som tränar.

Näringsinnehåll:

  • Energi: 375 kcal
  • Protein: 27,2 g
  • Fett: 27 g
  • Kolhydrater: 7,6 g
  • Kostfibrer: 1,5 g 

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vilket underlag springer du helst på?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig