Den här typen av människa får mest sex

Du kanske tror att det handlar om att se bra ut, flörta ohämmat och ha ett härligt skratt. Men enligt ny forskning är det helt andra saker du ska satsa på om du vill ha mer sex.

12 augusti 2016 av / I FORM

Har du undrat över hur du kan bli mer attraktiv för det motsatta könet och få mer regelbundet sex så är lösningen faktiskt ganska enkel. Kort sagt så bör du ge något för att få något!

Ny forskning från University of Guelph och Nipissing University visar nämligen att människor som hjälper andra inte bara verkar mer tilldragande på det motsatta könet, de har också fler sexpartners och generellt mer sex.

Forskare intervjuade mer än 800 personer om deras förhållande till det motsatta könet och deras benägenhet att hjälpa andra, och slutsatsen var att de som var mest hjälpsamma också fick mest sex – oavsett hur gamla de var eller hur deras personlighet var i övrigt.

Undersökningen bekräftar tidigare studier som bl a har visat att både män och kvinnor generellt är mest attraherade av personer som på något sätt har en hjälpsam sida. Även om den nya undersökningen visar att kvinnor också kan dra sexuella fördelar av att vara hjälpsamma, avslöjar den även att män helt klart får mest sexuellt utbyte av att vara hjälpsamma.

Skulle man bli inspirerad att bli mer hjälpsam och släppa fram sin mer osjälviska sida i hopp om mer sex, kan det nämnas att de hjälpsamma människorna i studien bl a hjälpte andra genom att donera blod, hjälpa främmande människor över gatan, hjälpa studiekompisar med uppgifter och donera till välgörenhet.

Källa: British Journal of Psychology

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Använder du någon teknikpryl för att registrera din träning?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig