Fakta: Töjbart skyddsöverdrag till cykeln. Tvättbart. Finns i flera olika färger och mönster. Onesize.

Skyddsstrumpa för skitiga cyklar

Velo Sock Bicycle Cover är ett smart skydd för cykeln som förhindrar att man får in smuts och lera från cykeln i bilen eller i hemmet.

13 januari 2016

## Velo Sock Bicycle Cover | |

Plus: Lätt att dra på.

Minus: Inte helt vattentätt.

Slutsats: Velo Sock är en smart och funktionell produkt som effektivt skyddar cykeln så att man inte smutsar ned inomhus eller i bilen. Det är lätt att hantera och när man ska stoppa in sin skitiga mountainbike i bilen är det ovärderligt.

Pris: 449 kr.

www.velosock.com

Det här elastiska cykelskyddet är utvecklat för att man ska slippa komma i kontakt med grus, lera, vatten, sand och annan smuts på cykeln efter en tur i t.ex. skogen. Och det fyller faktiskt en funktion när man ska baxa in en skitig cykel i bakluckan på bilen eller när man parkerar cykeln i hallen därhemma.

”Skyddsstrumpan” är töjbar och det är mycket lätt att dra den över både hjulen och ramen. Skyddet sitter bra och gör det det ska. Dock är det inte helt vattentätt. Om cykeln är täckt av snö och is, så är det bäst att ta bort det värsta innan skyddet dras på. En praktisk liten förvaringsväska medföljer så att det alltid kan tas med i t.ex. bilen.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Använder du någon teknikpryl för att registrera din träning?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig