Produktinfo Långärmad cykeltröja med tre ryggfickor. Gummikant i linningen. Stl S–XXL.

Trafiksäker cykeltröja

Gore Bike Wear Power Thermo Jersey är en mjuk, skön och lagom varm cykeltröja. Gores plagg utmärker sig med en suverän passform och ett mycket mjukt och skönt material.

## Gore Bike Wear Power Thermo Jersey | |

Slutsats: Mjuk, skön och lagom varm cykeltröja. Gores plagg utmärker sig med en suverän passform och ett mycket mjukt och skönt material. Tröjan passar bra ihop med en vindväst och neonversionen kommer bäst till sin rätt nu i höst. Bra pris!

Pris: 950 kr.

www.gorebikewear.com

Gore Bike Wear Power Thermo Jersey

Ett något tjockt, men extremt smidigt, material är trumfkortet i Gores funktionella cykeltröja Power Thermo. Tröjan sitter lagom tajt på kroppen utan att det går ut över rörelsefriheten. Samtidigt värmer det mjuka, flossade materialet på insidan skönt när det är kyligt. Vindskyddet är dock inte helt optimalt, och det krävs därför en vindväst när det blåser riktigt hårt. Men materialet är ändå tillräckligt tätt för att skydda mot en inte allt för kall fartvind.

I kragen är dragkedjan väl skyddad, även från insidan. På plussidan noterar vi också en mycket bekväm och lagom åtsittande krage, samt ett par elastiska ärmar som har perfekt passform och längd.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur många km löper du per vecka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig