Läs också

Bra kudde

Produktinfo Kraftiga cykeltajts med långa ben och inbyggd sittkudde (finns också utan kudde). Windstoppermembran. Stl S–XXL.

Cykeltajts för vinterskogen

Det här är några riktigt tjocka cykeltajts som Gore Bike Wear har designat för vinterträning på frusna eller leriga mountainbikespår.

Gore Fusion SO Bib Tights | |

Slutsats: I vinterkyla och för snåriga mtb-spår så fungerar de här tjocka s.k. bibtajtsen perfekt. De täcker också en del av överkroppen och går ända ned över vristerna och fötterna. Ett bra och slitstarkt vinterplagg för mtb-åkare.

Pris: 2000 kr.

www.gorebikewear.com

Det här är några riktigt tjocka cykeltajts som Gore Bike Wear har designat för vinterträning på frusna eller leriga mountainbikespår. Värmeförmågan är utmärkt tack vare materialet som består av ett relativt tjockt s.k. softshell med en mjuk, flossad insida och ett effektivt windstoppermembran på utsidan.

Vi upplevde inte heller att vi frös trots att det var flera minusgrader. Snarare tvärtom, för Fusion SO blir nästan lite för varma när det är milt ute. En bra detalj är det förstärkta materialet som finns i de partier som är mest utsatta om man till exempel ramlar, samt i underbenen. Det är alltså inga problem att cykla i leriga och snåriga vinterspår.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vilket är ditt favoritredskap till styrketräning

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig