Supererbjudande! Få ett snyggt träningsset för BARA 69,50 kr

Ta din träning till en högre nivå med ett snyggt träningsset bestående av t-shirt, shorts och Aktiv Träning. Just nu får du allt till ett helt fantastiskt pris.

17 juni 2019 av Redaktionen

Att träna är tufft. Därför behöver du ha bästa möjliga förutsättningar, och här har kläderna en viktig roll. Det finns helt enkelt inget värre än att träna i kläder som blir blöta och tunga av svett och sitter dåligt så att man till slut ser ut som en sjörövare som fallit överbord. 

Därför är vi här på Aktiv Träning mycket nöjda med att kunna erbjuda ett snyggt klädset bestående av en bra t-shirt och ett par suveräna hybridshorts för bara 69,50 kr. Förutom setet får du även 3 nummer av Sveriges bästa träningstidning, Aktiv Träning, på köpet. Varje nummer är fyllt med praktiska tips, kostråd, spännande artiklar och massor av träningsmotivation.

Men låt oss först titta lite närmare på kläderna...

Allt fler klädtillverkare erbjuder hybridshorts, och det är lätt att förstå varför. De kombinerar nämligen det bästa från två världar – tajtsens perfekta passform med splitshortsens luftiga känsla. Därför har vi också valt att ta med ett par snygga och bra hybridshorts i vårt klädset.

FÅ SHORTS, T-SHIRT OCH MASSOR AV MOTIVATION TILL DIN TRÄNING FÖR BARA 69,50 KR. LÄS MYCKET MER OM DET FANTASTISKA ERBJUDANDET HÄR.

Shortsen är perfekta
 att använda när man tränar på gymmet eller springer en runda. De är lätta och luftiga och dessutom enkla att justera. Vår webbredaktör har även testat shortsen under ett maratonlopp, och de satt som gjutna runt midjan hela vägen från start till mål. Shortsen har inbyggda innertajts som ger en suverän passform, och när man springer sitter de både bekvämt och kroppsnära på benen. Dessutom skyddar shortsen effektivt mot skavsår, vilket annars är ett vanligt problem när man springer i vanliga splitshorts. 


Shortsen har
praktiska sidofickor och på baksidan finns det en extra ficka med dragkedja som passar perfekt till en nyckel, ett kreditkort eller andra småsaker som kan vara bra att ha med till gymmet eller på löprundan. 

Den kortärmade tröjan har en snygg design och är tillverkad av ett funktionellt och bra material. När du drar den över huvudet kommer du direkt att lägga märke till hur lätt och bekväm den är. Framsidan är i ljusgrå melange, medan baksidan är koksgrå och perforerad med ett antal små, fina hål som ger en suverän luftgenomströmning när man tränar. Kort sagt: Det här är en tröja vars komfort och kvalitet är helt suverän. Både shortsen och t-shirten är självklart snabbtorkande, och du slipper därför dra runt på kläder som blir tunga och klumpiga av svett när du tränar. 

Just nu kan du få hela setet med shorts och t-shirt för BARA 69,50 kr (+ 49,50 kr i porto och exp.avg. Totalt 119 kr.) Du sparar 679 kr. Tillsammans med klädsetet får du dessutom 3 nummer av Sveriges bästa träningstidning, Aktiv Träning. Varje nummer är fyllt med bra tips och knep samt värdefulla råd om träning och kost från våra experter. Läs mer om det fantastiska erbjudandet här. 

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vilket underlag springer du helst på?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig