© Nytt nummer

Nytt nummer ute nu

Missa inte nya numret av Aktiv Träning som finns ute nu! Här får du några smakprov på vad du kan se fram emot i nya numret.

25 juni 2020 av Redaktionen

Nu har nya numret kommit och det är fyllt med en massa spännande artiklar till dig. Här är en smygtitt på något av allt det du kan se fram emot att läsa om.

Semestertid är träningstid

Under sommarsemestern finns det utrymme för avkoppling, men det finns också tid att vara mer aktiv utan att träningen behöver pressas in i ett hektiskt dagsschema. Det är med andra ord läge att utnyttja semestern till att skapa nya träningsvanor och få nya upplevelser. Och bara du ser till att komma upp ur hängmattan med jämna mellanrum kan du hålla formen på topp hela sommaren.

Kom i löpform under semestern

Semestern är ett utmärkt tillfälle att förbättra löpformen. Då har man ofta mer ork och energi än annars. Under ledigheten finns det tid och möjlighet att ta nästa steg för att bli en snabbare och uthålligare löpare. Här guidar vi dig till den bästa semesterträningen – oavsett vilka löparmål du vill uppnå.

I toppform på 3 X 30 minuter

Det kan vara svårt att hinna med att träna när vardagen är hektisk, men om du utnyttjar tiden på rätt sätt kan du faktiskt spara in en hel del tid när du befinner dig på gymmet. Här tipsar vi dig om hur du får ut maximalt av din träning med endast 3 x 30 minuters målinriktade insatser i veckan.

Fem vanliga besvär hos cyklister ... och hur du slipper de

Cykling är en skonsam aktivitet, men helt besvärsfri är man inte som cyklist. Värk i rumpan, ländryggen och händerna är vanliga problem. Se hur du förebygger och behandlar – och njut mer av din cykling.

Perfekta grillmarinader 

Marinader skyddar köttet, de är förvånansvärt enkla att blanda till och de tillför nya spännande smaker till läckerheterna på grillen. Ta fram mixern och bli en mästare på marinader med hjälp av de här enkla recepten.

Allt detta och mycket, mycket mer hittar du i senaste numret av Aktiv Träning.

Vi ses i nya numret

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vilket underlag springer du helst på?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig