Nytt nummer ute nu

Missa inte nya numret av Aktiv Träning som finns ute nu! Här får du några smakprov på vad du kan se fram emot i nya numret.

24 april 2020 av Redaktionen

Nytt nummer av Aktiv Träning ute nu

Nu har nya numret kommit och det är fyllt med en massa spännande artiklar till dig. Här är en smygtitt på något av allt det du kan se fram emot att läsa om.

Skruva upp farten

Om du ökar tempot när du springer blir du inte bara en bättre löpare. Du får också en bättre hälsa: hjärtat blir friskare, midjemåttet minskar och musklerna blir starkare. Och du behöver inte hålla på i flera timmar. Några sekunders fartökning räcker. Här visar vi dig hur du får upp farten i löpskorna. 

Bikepacking passar alla

Ladda batterierna, ta fram cykeln, packa väskorna med det viktigaste, dra iväg ut i naturen, och upplev själv varför bikepacking har blivit så populärt. Det är mycket lättare att komma i gång än du tror.

Mät dina framsteg

Om du vill ha ut så mycket som möjligt av din styrketräning är det viktigt att du hela tiden kan följa din utveckling. Det är en rejäl boost för träningslusten om du kan se att allt hårt arbete på gymmet faktiskt lönar sig – att musklerna växer, att du är starkare än för en månad sedan eller att din kroppsvikt är på väg ned. Och märker du att utvecklingen har gått i stå, kan du justera din träningsplan och snabbt komma tillbaka på rätt spår igen. Här guidar vi dig till sex olika metoder som du kan använda för att följa dina framsteg oavsett om ditt mål är att bli starkare, mer muskulös eller slankare.

Stort test löpskor

Vårens nya löpskor. Den senaste generationen löpskor har just sett dagens ljus, och det är många spännande modeller som på många sätt skiljer sig från det vi har sett tidigare. Nya tankegångar och nya tekniska lösningar har satt sin tydliga prägel. 

Hightech botar skador 

Det är inte särskilt roligt att bli skadad, men skulle det nu ändå ske så är det här den bästa tidpunkten i historien att bli det. De senaste åren har det nämligen skett en veritabel revolution när det gäller insikten om skador och möjligheten att behandla dem. En rad nya, mer eller mindre fantastiska metoder har dykt upp. Här tittar vi närmare på några av de mest intressanta.

Allt detta och mycket, mycket mer hittar du i senaste numret av Aktiv Träning.

Vi ses i nya numret! 

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vilket underlag springer du helst på?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig