Nytt nummer ute nu!

Missa inte nya numret av Aktiv Träning som finns ute nu! Här får du några smakprov på vad du kan se fram emot i nya numret.

19 september 2019 av Redaktionen

Här är ett smakprov på vad du kan se fram emot att läsa om i nya numret.

Backlöpning

Toppformen, och ett kraftfullt, spänstigt löpsteg, väntar på dig uppe vid backkrönet. Backlöpning är nämligen en av de effektivaste metoderna som finns om man vill bli en bättre löpare. Här visar vi dig hur du använder backarna på rätt sätt.

En träningskompis är din genväg till toppformen

Kämpar du för att hitta ny träningsmotivation, eller skjuter du upp träningen lite väl ofta till morgondagen? Då kan en träningskompis vara lösningen. En kompis gör att träningen både blir roligare och effektivare, och det är bevisat att personer som tränar med andra har större chans att hålla fast vid sina träningsvanor. Här guidar vi dig till ett framgångsrikt träningspartnerskap och ger dig de bästa tipsen för hur ni får ut optimalt av varandra, och vilka fallgropar ni bör undvika.

40 nyttiga matvaror

Om du vill äta nyttigt så tänker du säkert efter noga innan du stoppar ner mat i kundvagnen. Men är det verkligen de nyttigaste matvarorna som hamnar där och får följa med hem? Vi har låtit Aktiv Tränings näringsexpert välja ut de 40 nyttigaste matvarorna som du bara måste ha med dig i din kundvagn.

Safari på två hjul

Etapploppet Joberg2c är ett möte med Sydafrikas allsidiga natur och en helt unik stämning som i hög grad gör att loppet liknar en rullande mtb-festival. Aktiv Träning fanns med bland de 800 cyklister som i år körde de nio etapperna genom ett av världens mest storslagna mountainbikelandskap.


Dessutom bjuder vi på en stor artikel om rulltränare (cyklistens bästa vän under vinterhalvåret), en fyllig guide om intervallträning, bisarra ögonblick i friidrottshistorien, ett stort test av de nyaste gps-klockorna, styrkeskolan del 2 samt mycket, mycket mer.

Vi ses i nya numret av Aktiv Träning!

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vilket underlag springer du helst på?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig